Brood

Online bestellenBrood

Proef de ambachtelijke broden van In de Bakkerij en doe je voordeel met brood, waarin niks anders dan meel, water en een beetje zout zit.
 

Online bestellenAfbakbrood

Tip: In een heteluchtoven op 200 graden, 3 tot 6 minuten afbakken. Grote broden wat langer dan mini’s.

Meer informatie over brood van in de Bakkerij

Al het brood wordt op de stenen vloer van de oven gebakken, alle producten rijzen dmv huisgemaakt zuurdesem (gewoon meel wat gefermenteerd is dmv cultures, denk aan hoe yoghurt gemaakt wordt). Er zit zelfs zuurdesem in de croissants.

De topkwaliteit van het meel en bloem (zonder een enkele toevoeging) samen met de desem, zorgen ervoor dat onze ‘boterhammen’ zwaar zijn, je hoeft er niet veel van te eten om genoeg te hebben. En toch zijn ze uiterst makkelijk te ‘verteren’, maag, buik en darm gevoelige personen eten met veel plezier brood van in de bakkerij, vooral het Speltbrood is een topper.

Al het brood en de croissants zijn met de handgevormd, de vorm kan dus onderling een beetje verschillen. Maar ook het weer heeft invloed op het brood, het is en blijft een natuurproduct. In Nederland maakt 1% van alle bakkers zijn croissants nog zelf, In de bakkerij is er een van. Er wordt uitsluitend roomboter gebruikt.

Het standaard zout, is keltisch grof zeezout, gewonnen in Bretagne. De gebruikte vanille is vanille geteeld in Tahiti en wordt rechtstreeks van de boer geïmporteerd. Alle appels komen uit boomgaarden in Kloetinge van de Fam. Hoogstrate.

De genoemde gewichten zijn ovengewichten, dat betekent dat broden na bakken iets lichter zijn, het water verdampt bij bakken. Alle producten worden in papier verpakt.

In de Bakkerij

Wijngaardstraat 50, 4461 DD Goes

E: info@in-de-bakkerij.nl
T: 06 - 51544066

Openingstijden

In de Bakkerij is dinsdag t/m zaterdag geopend van 07:30 tot 15:00 uur. Take away is ook mogelijk!