In de Bakkerij

In de Bakkerij - Wijngaardstraat 50 Goes - Voor openingstijden kijk hier

Recensies

j
Recensie Ben

De gevulde koeken zijn overheerlijk !!!

Ben

Recensie Hanneke

Ik heb er laatst ontbeten, wat een afgang. Het duurde heel lang voor mijn eitje werd gebracht, dat was bij het koken kapot gegaan, en het werd zo geserveerd, met de uitgelopen dooier en wit en al. Beschamend! Nooit meer!!!

Hanneke

Recensie Linds

Genoten van een heerlijk vers ontbijt! Superbrood en geweldige croissants. Nog brood en 6 verschillende gebakjes mee naar huis genomen. Alle 6 de lekkerste gebakjes die ik ooit gegeten heb!! Echt super!!!!

Linds

Recensie Marijke

Echt lekker brood. ik haal er iedere ochtend een paar broodjes voordat ik naar mijn werk ga. Ze zijn al om half acht open en dan heb ik supervers brood van een uitstekende kwaliteit. Ben echt blij met deze bakker.

Marijke

Recensie Carla

Super! Zo blij dat ik in Goes woon en deze bakkerij om de hoek heb. Echt gezond brood en oer producten, wat zoveel gezonder is voor je darmen en waar je echt vol van zit. Mooiste is dat het met veel liefde en passie wordt gemaakt, en dat proef je!

Carla

Recensie rob

vanmorgen een hamkaascroisant en een saucijzenbroodje gekocht en beiden waren heerlijk maar het saucijzenbroodje was een waar feestje goed gekruid en lekker knapperig!

rob

Recensie Jans

Super ambiance, lekker ontbijt. En heerlijk brood dat lekker knapperig blijft.

Jans

Recensie Marijke

Super brood, had altijd heel veel buikpijn na het eten van zuurdesembrood van de andere bakkers. Ik eet dit brood nu al een paar jaar en heb nooit geen buikpijn meer. Geweldig.

Marijke

Recensie mariska

ik vind het super leuk maar wat is een ander woord voor dakpansgewijs

mariska

Recensie Ad Voesenek

Ik ben een echte liefhebber van Frans brood is er in in zeeland echt Frans stokbrood te koop stokbrood dat je hier koopt is gewoon wit brood

Ad Voesenek

Recensie Ing

Heerlijk brood!!! Echt lekker zuurdesem brood krijg je bijna nergens!! Ik hoop dat jullie altijd zo een heerlijk brood blijven maken!!!

Ing

Recensie joan clijmans

dj gear bracht ons naar goes , op de middag een kleine honger bij jullie aangekomen lekkere koffie gedronken 2 verschillende lekkere broodjes gegeten en nog een zuurdesem brood mee naar huis genomen . hou alstublieft aan dit concept vast ! voor mij maar 1 ding spijtig dat ik zover woon .

joan clijmans

Recensie Frederika Laloo

Wij komen speciaal vanuit België voor jullie heerlijk brood en koekjes en appelflappen en......

Frederika Laloo

Recensie Jo

Heerlijk & puur . Maar dat consept wel vast houden!! Dat onderscheid je net van de massa bakkers!!

Jo

Recensie Ank

Vanmorgen trakteerde mijn zoon op appelflappen. Wat is er heerlijk dan een krakendverse appelflap bij de koffie op een zaterdagmorgen? Wat een tegenvaller!! Ouwe, muffige dingen van de dag ervoor.. Volgende keer naar een andere bakker!

Ank

Recensie Joop

Een prachtig frans concept! We gaan er met grote regelmaat naartoe. Heerlijk brood, de pain aux chocolat is een persoonlijke favoriet! Sinds kort zien we steeds meer dat het \'Ver-holland-st\'. Geen macarons meer, maar wel saucijzenbroodjes? Wat een doodzonde!

Joop

Recensie Jean Pierre

Eindelijk, een bakker met een echt franse smaak ! In A\'dam staan bij een vergelijkbare collega (Olympiaplein) de mensen tot 100 meter in de rij. Het assortiment begon beperkt, na verloop van tijd begon er een klein beetje groei te komen. Er verschenen macarons en ander nieuw spul. Ik was verkocht. Toch geef ik maar één ster..... De laatste tijd gebeurt er iets vreemds. De macarons zijn exit en zijn vervangen door (slecht kaargemaakte) appelflappen en saucijzen-broodjes.......Wat is er gebeurd????? Het unieke aspect van deze bakker wordt zo met het waswater weggespoeld. Blijkt het concept niet financieel haalbaar? Misschien toch maar eens bellen met A\'dam, die zoeken nog overname-kandidaten.....

Jean Pierre

Recensie Peter

Jammer dat ik niet meer in Goes werk. Ik zou er bijna voor uit Rotterdam komen

Peter

Recensie Peter

Jammer dat ik niet meer in Goes werk. Ik zou er bijna voor uit Rotterdam komen

Peter

Recensie Arie

super plek en lekker, super dat het op zondag open is!!

Arie

Recensie Manon de Zwaan

Vandaag via Dalilah een heerlijke appeltaart ontvangen. Als we eens in Goes zijn, dan komen we om meer... :)

Manon de Zwaan

Recensie STUUT keuken design

Echt een super gezellige uitstraling, en lekkere producten!

STUUT keuken design

Recensie Moerenhout Frans

Tijdens ons bezoek aan Goes hebben wij jullie bakkerij ontdekt.Het rozijnen/noten roggebrood is excellent van structuur en smaak ,prima.

Moerenhout Frans

Recensie Rina

Een dagje toeren op de motor bracht ons in Goes. Op de heerlijke geur afgaand vonden wij...in de bakkerij. Wat een heerlijk broodje kregen wij voorgeschoteld met heerlijke boerenkaas. Heel aardig werd ons gevraagd of wij onze helmen misschien achter wilden laten tijdens het bezichtigen van de stad. Wat een vriendelijk personeel. Bij de koffie werd een heerlijke koekje geserveerd, bijna een taartje op zich . Dus na het bezichtigen nog een lekker bakje koffie gedronken en koek meegenomen voor thuis.

Rina

Recensie Anita

Verschillende producten in uw zaak gekocht. Het was allemaal even heerlijk behalve het stokbrood. Deze was erg bleek van kleur en was niet knapperig en taai. Jammer.

Anita

Recensie Peter v oosten

Wat één heerlijke zaak ik voelde mij bijna weer thuis in Parijs de kwaliteit is super brood praat als je erin knijpt zo hoort het sublieme smaak en wat heeft u vriendelijke dames in uw zaak dit zie je zelden in nederland ze hebben gewoon plezier in hun werk maar wat wil je alleen al voor de geur wil je hier werken . Ps. Ben vandaag in uw zaak geweest en zou gaarne eens contact wensen te hebben met de jonge dame met kort haar die vandaag in uw zaak werkt ik voelde één klik en volgens mij was her wederzijds. Ben bereikbaar . Fl.honders1@gmail.com Alvast bedankt en veel succes ga zo Door en ik hoop dat er meer van uw bedrijven in Nederland komen .

Peter v oosten

Recensie Sharon

Heerlijk brood!

Sharon

Recensie Ing

Ik kom hier regelmatig brood halen of voor n ontbijtje of lunch. Alles is heerlijk! Dit is zoals brood moet zijn:)

Ing

Recensie Leny

Een heerlijk stokbroodje tonijn gegeten, een meergranen brood mee genomen als dat net zo lekker smaakt?

Leny

Recensie Eva en Michael

Ja, volgende week zondag weer vers brood en lekkere croissants van IndeBakkerij! En die zondag erop.. en daarna.. oh dan zitten we een week in Cyprus.. bezorgen jullie daar ook? :) Wij zijn om!

Eva en Michael

Recensie Rob

Gewoon erg goed. Dus zo doorgaan

Rob

Recensie Pauline

Ik vindt de broodautomaat in kortgene helemaal top 4 mueslikoeken meegenomen heerlijk hoor voor energie tijdens een lange fietstocht

Pauline

Recensie Monique

Fijne winkel met heerlijke producten. Vriendelijke dames die plezier hebben in hun werk. Kortom een hele fijne winkel om te komen met bovendien ook nog eens een super website waar je heel eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. Voor ins betekend dot heerlijke verse broodjes elke zondag en zo ook op 1e Paasdag. Ik ben blij met jullie!!!

Monique

Recensie cessie

Zooo blij met de broodautomaat op Kortgene :))

cessie

Recensie Yvonne

Ik las net het verhaal,in het AD en nieuwsgierig als ik ben, heb ik je website bezocht. Wat jammer dat je zo ver weg zit. Ik woon in Zuid Limburg.

Yvonne

Recensie Yvonne

Ik las net het verhaal,in het AD en nieuwsgierig als ik ben, heb ik je website bezocht. Wat jammer dat je zo ver weg zit. Ik woon in Zuid Limburg.

Yvonne

Recensie Anne

Het verhaal van Susan is een heel raar verhaal.Ik snap niet wat ze hier mee wil zeggen.Wij zijn er ook geweest en we hebben heerlijk koffie gedronken met iets lekkers,daarna nog heerlijk gegeten.Wij vonden het erg gezellig en de bediening was ook goed.Zeker een reden om nog eens terug te gaan. Anne.

Anne

Recensie Anne

Het verhaal van Susan is een heel raar verhaal.Ik snap niet wat ze hier mee wil zeggen.Wij zijn er ook geweest en we hebben heerlijk koffie gedronken met iets lekkers,daarna nog heerlijk gegeten.Wij vonden het erg gezellig en de bediening was ook goed.Zeker een reden om nog eens terug te gaan. Anne.

Anne

Recensie Marjolein

was al langere tijd op zoek naar goed en lekker stevig zuurdesembrood, een geschenk uit de hemel , nu \"IN DE BAKKERIJ\" zijn deuren in Goes heeft geopend !! Heerlijk !

Marjolein

Recensie Ann en Jan

Na jaren van wachten in Zeeland eindelijk Belgische pistolets (= vloerkadetten) op zondag mogelijk! Jullie zijn alvast één van de redenen om hier altijd te blijven. Nog veel succes. Bonne chance. PS. De 2 broden en 4 pistolets van vandaag zijn op het korstje na al op, we hebben genoten en komen terug.

Ann en Jan

Recensie Pierre

Ik kan niets anders dan jullie 5 sterren geven in de beoordeling. De producten zijn echt formidabel.

Pierre

Recensie Dimmen Breen

Via de media bij jullie terechtgekomen mooi bedrijf ik heb enkele broden gekocht KORTOM HEERLIJK en SMAAKVOL!! Heb uiteraard ook de Petitie digitaal ingevuld en hoop dat jullie weer op zondag open kunnen. Veel succes!!

Dimmen Breen

Recensie Tilly

Dat is echt een goed idee!

Tilly

Recensie Jaap

Wat jammer dat jullie nu op zondag dicht moeten nu kunnen we op zondag geen vers brood meer eten ik weet niet wat we nu moeten doen ik ben radeloos kunnen jullie anders niet gewoon open gaan gewoon doen dan zamelen we wel geld in als jullie een boete krijgen we gaan er voor vers brood ook op zondag !!!!!!!

Jaap

Recensie Susanne

We waren vandaag voor het eerst in de zaak. We dronken thee en hebben appeltaart gegeten. Na afloop kon ik 2 euro extra betalen. Omdat we in de zaak zaten te drinken en te eten. Ik vind het niet netjes dat dit vooraf niet wordt verteld. Ik vind het een trieste gang van zaken en een heel verkeerd uitgangspunt om gasten te ontvangen. Ik zal dus voortaan elders gezellig wat gaan drinken. Ik hoop dat jullie hier wat mee doen. Het is ook niet erg Nederlands.

Susanne

Recensie Robby

Word er gelukkig van dat er nog mensen zijn die goed voedsel waarderen en er respect voor hebben jullie brood is met respect en liefde gemaakt vind het enorm knap en heb er veel waardering voor er zijn al teveel lopende band produkten complimenten

Robby

Recensie Robby

Word er gelukkig van dat er nog mensen zijn die goed voedsel waarderen en er respect voor hebben jullie brood is met respect en liefde gemaakt vind het enorm knap en heb er veel waardering voor er zijn al teveel lopende band produkten complimenten

Robby

Recensie Esmee

Gistermiddag heerlijk geluncht met mijn lieve collega. Wat hebben we gesmuld van jullie heerlijk brood!

Esmee

Recensie Esmee

Gistermiddag heerlijk geluncht met mijn lieve collega. Wat hebben we gesmuld van jullie heerlijk brood!

Esmee

Recensie Karin

Mooie zaak, super dat we nu ook op zondag vers brood kunnen halen. En wat voor brood! Echt heerlijk, vers, knapperig, precies zoals het moet zijn. Ik word vaste klant, chapeau!

Karin

Recensie Jacqueline

vandaag voor de eerste keer geweest, wat een heerlijk brood. Een aanwinst voor Goes. Kom hier zeker terug en top dat het 7 dagen in de week open is.

Jacqueline

Recensie Rick

Aanwinst voor Goes! ik heb nog niet alle soorten brood geproefd, maar als alles zo lekker is als de twee die ik wel op heb, dan komt het er zeker nog van... Dat appelbroodje met oude kaas of stroop...

Rick

Recensie jolanda

Oeps de beoordeling vergeten in vorig bericht,dus bij deze,ik houd de weekaanbieding in de gaten,prijslijsten zijn welkom,of flyers in de bus,ik ken misschien iemand die een deel Goes noord wil flyeren... Want er zijn nog zat mensen zonder internet of moeilijk begaanbaar richting stad,maar via zo een flyer kunnen ze de hulp erom sturen of familie.. Gewoon een tip :)

jolanda

Recensie jolanda van dalen

Gezellig uiterlijk,mooi alternatief,maar wel prijzig. En ik heb een ziekte in de keel (k) waardoor de stevige dikke korsten moeilijk eetbaar zijn. Waltkorn is voor mij niet te eten helaas.. Maar alles ziet er heerlijk uit... groetjes jolanda

jolanda van dalen

Recensie Loor

Voor echte franse croissants hoef je niet meer naar Frankrijk, ze zijn super! Ook de broden zijn heerlijk, knapperig en lekker van smaak

Loor

Recensie Tilly

Ik heb de rogge rozijnen, spelt en meergranen geprobeerd. Bijzonder lekker, vooral de eerste twee. Leuk sfeertje en lekker vroeg open. Een lijst met product informatie per brood , voor mensen met een allergie , b.v. lactose op de website, zou een fijne aanvulling zijn.

Tilly

Recensie Toon

Heerlijk, eerlijk, knapperig vers brood, geweldige koffie en super sandwiches!

Toon

 

In de Bakkerij beoordelen